Dynamic American Massage Therapy © 2014  | Webbproduktion: BalkoMedia

REFERENSER

Svante Söderström, privattandläkare.

 

Jag fick genom rekommendation kontakt med Dave och har engagerat honom som min fitness-coach. Hans gedigna utbildning från USA och mångåriga erfarenhet gör att han genast såg mina svaga punkter. Vi går metodiskt igenom vad jag behöver träna på för att må bättre och även klara av arbetet, så jag undviker belastnings- och arbetsskador. Jag är djupt imponerad av Daves gedigna anatomiska kunskaper! Dave är även utbildad massör och stretchterapeut.

 

Jag kan verkligen rekommendera att anlita Dave för en kortare period, eller som jag – för en längre period. Det är garanterat en lönsam investering i dig själv och ditt eget välmående.

 

 

Leif Sundin har fått triggerpointmassage av David i ett år.

 

"Förra sommaren fick jag en svår sträckning i höger skuldra i mitt arbete som personlig assistent. Jag blev tvungen att sjukskriva mig eftersom mina arbetsuppgifter medför en hel del tunga lyft, men efter två behandlingar hos David kunde jag börja jobba igen. Sedan dess har jag fått djupmassage två gånger i månaden, vilket håller ryggen smidig och så gott som fri från smärta trots den hårda dagliga arbetsbelastningen.

 

För att förebygga nya arbetsskador har David gett mig några enkla stretchingövningar och ett träningsprogram som stärker ryggmuskulaturen. David brukar ofta påminna mig om hur viktigt det är att jag tränar de svagaste muskelgrupperna i axlar och rygg. Det är enda sättet att undvika fler ryggproblem i framtiden, säger han. Jag kan bara hålla med.

 

På senare tid har jag lyckligtvis märkt att träningen i kombination med triggerpointmassagen faktiskt har gjort att jag alltmer sällan får ont i ryggen. Jag blir heller inte lika stel i armar, axlar och rygg som jag brukade bli förr."

 

OM DYNAMIC MASSAGE

Jag heter David A. Gatewood och arbetar som privatpraktiserande massör sedan 1998.

 

 

Med en bakgrund som professionell balettdansör och som aktiv deltagare i lagsporter har jag utvecklat ett brett perspektiv när det gäller att behandla människor med exempelvis olika typer av spänningsproblem och kroppsliga funktionshinder, för att de skall kunna en uppnå fullgod hälsa.

 

För att en människa ska kunna uppnå sina hälsomål och få ett fungerande, kvalitetsinriktat liv är det väsentligt att jag:

 

- Undervisar

- Uppmuntrar

- Underlättar

 

Det huvudsakliga målet i mitt arbete är att varje individ som får behandling av mig ska kunna uppnå en maximalt fungerande hälsa, känna välbefinnande och få mer livskvalitet.

 

I huvudsak har jag ingående studerat människans fysik och kroppsliga funktioner. Jag har en Bachelors Degree i Hälsovetenskap från universitetet i Charleston, USA och ett yrkesdiplom som professionell neuromuskulär massör från The Southeastern School of Neuromuscular and Massage Therapy.

DAVID A. GATEWOOD B.Sc.

Klinisk neuromuskulär massage terapist